Anja Bogaard heeft jarenlange juridische ervaring opgedaan. Zij heeft uit maatschappelijke en sociaal betrokkenheid destijds gekozen rechten te gaan studeren. Tijdens haar studie rechten is zij reeds gaan werken als Gerechtssecretaris bij het Gerechtshof en na haar studie is zij een aantal jaren werkzaam geweest bij het Gerechtshof en Rechtbank te Amsterdam. Vervolgens heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur. Hierdoor heeft zij ervaren hoe conflicten kunnen escaleren maar ook hoe deze kunnen worden opgelost met of zonder de hulp van een rechter. Ook als Bedrijfsjurist heeft zij van dichtbij kunnen ervaren wat conflicten met bedrijven en met hun medewerkers doet. Als bedrijfsjurist bij een Woningcorporatie heeft zij ervaring opgedaan bij het bemiddelen van klachten van huurders dan wel aannemers etc.. Keer op keer is haar daarbij gebleken wat de kracht van het gesprek is en daarbij ingezien de meerwaarde van een gezamenlijke oplossing boven het voeren van een juridische strijd. Hierdoor is zij inmiddels bijgeschoold als Mfn-registermediator om zo haar clienten te kunnen bijstaan bij het creeren van een juridische geborgen win win situatie.

Anja Bogaard: “Creeer een juridisch geborgde win-win situatie”

Anja Bogaard is een sociaal en maatschappelijk betrokken mediator die met haar jarenlange juridische ervaring u graag op informele wijze wil ondersteunen in het Mediationproces .

Naast haar werk als Mediator is Anja Bogaard jurist en ondernemer van “Bogaard Juridische Dienstverlening & Mediation” en actief als vrijwillig buurtbemiddelaar in de Gemeente Stichtse Vecht.

Anja neemt deel aan de Mediatorkring vanuit haar eigen rechtsadvies- en mediationpraktijk Bogaard Juridische Dienstverlening & Mediation.

Terug